Over rijschool ViaTavi

Autorijden is een passie van mij en wat is er nu mooier dan je passie kunnen toepassen in je beroep. Toen mijn zoon begon met rijles, vond ik het interessant om dat proces te volgen. Zo kwam ik erachter dat het zeker ook iets voor mij zou zijn om rijles te geven! Rijervaring heb ik in de loop der jaren ook voldoende opgedaan, want ik werkte als servicemonteur op locatie en was veel onderweg. In april 2016 kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen en een jaar later ben ik met mijn rijschool gestart.

Autorijden geeft je een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid, maar het vraagt ook inzicht en besef voor de verantwoordelijkheid die je hebt als je deelneemt aan het verkeer. Als instructeur vind ik het belangrijk om je hiervan bewust te maken. Ik houd hierbij rekening met jouw inzicht, kennis en kunnen en streef ernaar je een vlotte, veilige en verantwoorde rijstijl aan te leren. Het beste lukt dit in een ontspannen sfeer tijdens de les, waarbij samenwerking en openheid over het leerproces belangrijk zijn.

Wat ik wil bereiken is dat je tot je recht komt in de les en je waar krijgt voor je geld! Bovendien wijs ik je de weg in de dingen die je te regelen hebt rondom het autorijlessen. Dingen zoals machtiging CBR, aanvraag Gezondheidsverklaring en aanvraag Theorie Examen.

Zo ga je, na het behalen van je rijbewijs, goed op weg!

Lesauto

De lesauto is een Renault Captur. Het dashboard is overzichtelijk en met een ingebouwd navigatiesysteem, welke je leert gebruiken tijdens de rijles. Zowel het stuur als de bestuurdersstoel zijn goed verstelbaar. De auto zelf heeft een hoge instap en mede daardoor een goed zicht op de weg.

De auto beschikt over een ECO2 stop/start systeem en Cruisecontrol. Beide systemen verlagen het dieselverbruik van de auto en met beide systemen leer je omgaan tijdens de rijles! Bovendien is de CO2 uitstoot van deze auto minder dan 100 gr/km, dat is lager dan de gemiddelde auto.

Dus je lest in een compacte, comfortabele en milieubewuste auto, die vanzelfsprekend voldoet aan de exameneisen van het CBR. Verder is de auto netjes, schoon, rookvrij en technisch goed onderhouden. Kortom een auto om mee voor de dag te komen!

Wil je beginnen met rijlessen?

Neem contact op, of vul vrijblijvend een formulier in.