Over rijschool ViaTavi

Autorijden is een passie van mij en wat is er nu mooier dan je passie kunnen toepassen in je beroep. Toen mijn zoon begon met rijles, vond ik het interessant om dat proces te volgen. Zo kwam ik erachter dat het zeker ook iets voor mij zou zijn om rijles te geven! Rijervaring heb ik in de loop der jaren ook voldoende opgedaan, want ik werkte als servicemonteur op locatie en was veel onderweg. In april 2016 kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen en een jaar later ben ik met mijn rijschool gestart.

Autorijden geeft je een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid, maar het vraagt ook inzicht en besef voor de verantwoordelijkheid die je hebt als je deelneemt aan het verkeer. Als instructeur vind ik het belangrijk om je hiervan bewust te maken. Ik houd hierbij rekening met jouw inzicht, kennis en kunnen en streef ernaar je een vlotte, veilige en verantwoorde rijstijl aan te leren. Het beste lukt dit in een ontspannen sfeer tijdens de les, waarbij samenwerking en openheid over het leerproces belangrijk zijn.

Wat ik wil bereiken is dat je tot je recht komt in de les en je waar krijgt voor je geld! Bovendien wijs ik je de weg in de dingen die je te regelen hebt rondom het autorijlessen. Dingen zoals machtiging CBR, aanvraag Gezondheidsverklaring en aanvraag Theorie Examen.

Zo ga je, na het behalen van je rijbewijs, goed op weg!

Lesauto

De lesauto is een nieuwe Renault Captur. Een stoere, compacte en wendbare auto met een hoge instap   en daardoor goed zicht op de weg. De auto voldoet aan de exameneisen van het CBR en verder is hij technisch goed onderhouden, rookvrij en schoon. Kortom een auto om mee voor de dag te komen!

Wil je beginnen met rijlessen?

Neem contact op, of vul vrijblijvend een formulier in.